Våra tjänster

Vi utvecklar och designar webbplatser som ser bra ut, fungerar, engagerar och gynnar er affär. Gärna med WordPress som grund. Vi hjälper till med allt från datainsamling, strategi, design, teknisk utveckling, produktion, sjösättning, optimering, säkerhet, löpande support och drift.

WordPress

Newweb är en nischad WordPressbyrå. Vi utvecklar inte bara nytt, utan stor del av våra projekt sker åt kunder och företag som redan har en WordPresslösning, där vi hjälper till med underhåll, vidareutveckling, sköter löpande support eller driftar.

WordPress är världens mest använda publiceringsverktyg. Mer än 25% av hela internet drivs av just WordPress. En siffra som är långt mycket högre än närmsta konkurrent. Vi har mångårig erfarenhet av att utveckla, implementera och driva WordPress sajter. Det finns många fördelar med WordPress, det är säkert, lätt att hantera, anpassa och inte minst att växa i. Vi utvecklar webbplatser i WordPress åt såväl enmansföretag som till större bolag. WordPress är ett fantastiskt verktyg, det är här för att stanna, och vi hjälper gärna till med att kicka igång din hemsida!

Bröllopshemsida

Ett bröllop är ofta mer än en vigsel och en fest. Det kan vara aktiviteter både före och efter bröllopsdagen där gästerna behöver mer information än vad som får plats på inbjudningskortet. Med en egen hemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva.

På hemsidan får gästerna all information de behöver. Hur hittar jag till vigseln? Är barn välkomna? Vad önskar sig bröllopsparet i present?

Med en O.S.A. sida får ni själva svaren ni behöver. Hur många kan komma? Vilka gäster har allergier? Ni får dessutom namnen rättstavade till bordsplaceringen!

Låt oss berätta lite mer över en kopp kaffe eller skriv till oss!

E-handel

WooCommerce och Shopify är världens mest använda e-handelssystem. Dessutom kan det användas som ett tillägg till WordPress. Vilket gör det till en lösning alla blivande eller nuvarande e-handlare verkligen bör ta sig en titt på. 

Oavsett om du säljer en tjänst, en produkt eller tusentals produkter, lokalt eller globalt så är WooCommerce eller Shopify en bra lösning. Vi guidar dig genom den bästa alternativet som passar er bäst!

Webbutveckling

Att vi gärna arbetar med WordPress och WooCommerce, det har du säkert redan förstått. Men vi arbetar även med annan typ av utveckling. Vårt team har erfarenhet från webbens alla hörn, och vi arbetar mycket med design, UI, UX och annan webbutveckling. 

Våra kunders behov varierar mycket och ibland är WordPress inte det bästa alternativet – då har vi andra lösningar i vår verktygslåda. Vi arbetar te.x. gärna med React, Firebaset m.m. Så är du i behov av en kompetent lösning – men inte tror att WordPress är rätt för dig, tveka inte att kontakta oss ändå, vi kan med stor sannolikhet utveckla en bra lösning även till dig.

Supportavtal

Som ett naturligt komplement till våra övriga tjänster erbjuder vi även skräddarsydda supportavtal för såväl nya som gamla kunder. Ett supportavtal ger dig som ägare av en webbplats extra trygghet. Vi finns alltid ett samtal eller e-post bort, om något verkligen går snett finns vi fort på plats för att åtgärda och avhjälpa. Ett stort problem idag är att många sitter med oerhört fina och välfungerande webbplatser men har inte kunskapen att förvalta och ta hand om sin lösning i enlighet med vad den kräver. Vi erbjuder den bästa supportlösning för dig som har en WordPressajt.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om tjänsten!

Vad är SEO?

SEO eller Search Engine Optimization handlar om att öka din hemsidas exponering på Googles sökmotor. I en allt mer konkurrenskraftig marknad så är det viktigt för företagare att strategiskt arbeta för att öka sin sökmotoroptimering. 

Google är världens mest kända sökmotor. Därför strävar många företag efter att bli nummer ett på Googles söklistor. Med hjälp av relevanta sökfraser är chansen större att nya kunder upptäcker och väljer ditt företag.

Vi på Newweb ger dig mätbara resultat. Vi har stor kunskap inom SEO, sökordsanalys och länkstrategier!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Eller varför inte ta en kaffepaus med oss.

Använd formuläret nedan eller maila till info@newweb.se

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på vår sajt. Läs mer i vår  cookie policy.