Välkommen till

Newweb

Newweb är en webbyrå med erfarenhet, kompetens, teknisk finess och inte minst ett vänligt och pedagogiskt bemötande, vi talar inte över huvudet på någon. Vi lyssnar och försöker tillsammans med dig ta fram en lösning som passar just er.

Vad erbjuder vi?

Vi bygger uteslutande i WordPress. Varför? Vi vet att det är WordPress som vi gillar och kan bäst. Men förstår så klart att det finns tillfällen då andra lösningar lämpar sig bättre, vår erfarenhet och kompetens gör att vi nästan alltid kan hjälpa till oavsett vilken digital utmaning ni står inför. Vi utvecklar webbappar, webbplatser, intranät. Varje lösning är unik – likaså vårt lösningsförslag. Oavsett vilken teknik vi landar i, så gör vi det med hjärta, själ och ser till att slutresultatet alltid blir riktigt bra.

Det finns så klart tekniker och tjänster där vi inte besitter spetskompetens, men för att matcha vår strävan att vara en stabil partner och helhetsleverantör för era digitala behov har vi upparbetade samarbeten med såväl externa partners som konsulter, alla med expertkompetens inom sitt respektive område.

Vår process

1 - Kontakt

En bra specifikation och ett ordentligt förarbete är nyckeln till ett lyckat projekt. I våra första kontakter försöker vi reda ut och specificera ert projekt. Vi är noggranna med att vi förstår er affär och att ni ska förstå den lösning vi planerar för er.

2 - Planering

När vi kommit överens om vad som ska göras, tar vi fram en detaljerad kostnads och åtgärdsplan. Denna del av projektet beskriver process, utförande, pris och deadline. Vid accept, tar vi även fram en projektplan som beskriver projektets olika delar.

3 - Design & utveckling

Efter godkänd offert och projektidé påbörjar vi design och- utvecklingsfasen, du tilldelas en personlig projektledare som du när som helst kan kontakta. Vårt team av duktiga utvecklare och designers träffas och utvecklingen påbörjas.

4 - Test & Korrigering

Efter utvecklingsfasen testar vi noga samtliga delar vi utvecklat. Därefter presenteras de delar som klarat våra kvalitetstester för er, så att ni kan “klämma och känna” på det som kreerats, ofta upptäcker man att man vill justera delar. Dessa justeringar åtgärdar vi enligt överenskommelse innan nästa fas tar vid.

5 - Lansering

När projektet är färdigutvecklat, testat och godkänt är det dags för lansering. Denna process sköter vi mer än gärna åt er. Vi brukar i normala fall se till att nya webbplatser och webbprojekt alltid sjösätts nattetid för så smärtfri lansering som möjligt.

6 - Uppföljning

En webbplats är en levande organism, den blir aldrig “klar”. När er webbplats är lanserad är det viktigt att man analyserar, följer upp, uppdaterar och förbättrar. En webbplats som hålls efter fungerar så mycket bättre – både i sökmotorerna och för din besökare. Det är här vi kan finnas som en stabil proaktiv partner för dig och er webbplats.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Eller varför inte ta en kaffepaus med oss.

Använd formuläret nedan eller maila till info@newweb.se

Vi använder cookies för att anpassa din upplevelse på vår sajt. Läs mer i vår  cookie policy.